Villa Cordial

Villa Cordial is een 6-persoons luxe bungalow (155 m2), die is voorzien van alle comfort. Villa Cordial is een kindvriendelijke bungalow. Een kinderbedje en kinderstoel zijn op aanvraag aanwezig. In de ruime achtertuin staat een boomhut. Het Nederlands animatieteam organiseert in het hoogseizoen dagelijks veel kinderactiviteiten, zoals de ‘Kids Club’ van Chateau Le Verdoyer. Eén groot feest dus. Villa Cordial is aangepast voor gehandicapten en bij de bouw is rekening gehouden met specifieke aanpassingen. Bovendien zijn enkele voorzieningen beschikbaar, zoals een douchetoiletrolstoel, een hooglaagbed en een tillift.

De indeling is:

  • Hal, toilet en badkamer met douche en extra toilet
  • Grote woonkamer met openslaande deuren naar de tuin
  • Volledig ingerichte L-keuken (vaatwasser, magnetronoven, elektrisch koken, koelkast, Senseo koffieapparaat, broodrooster etc.)
  • Slaapkamer met een tweepersoonsbed (op rolstoelhoogte), ruime kasten, 2e TV, openslaande deuren naar de tuin
  • Slaapkamer met
    2 eenpersoonsbedden (90 x 200)
  • Slaapkamer met 1 hoog-laagbed  (100 x 200) en een 1-persoonsbed  (90 x 200). In deze slaapkamer is een wastafel.

De zeer ruime woonkamer is sfeervol ingericht en onder meer voorzien van comfortabele meubels, een satelliet TV (met Nederlandse en Belgische zenders), radio, DVD-speler, een houtkachel, een goed gevulde boekenkast, een verzameling CD’s, DVD’s en spelletjes.

Villa Cordial heeft verder een ruime veranda. Vanaf de veranda heeft u een schitterend uitzicht op de directe omgeving. Aan de zij– en achterkant zijn twee terrassen. Vanaf de veranda loopt een pad naar het terras op een lager gelegen niveau.  Rondom de bungalow is een grasmat. Bij de voordeur is een ruime carport.

 

Villa Cordial beschikt over een wasmachine en wasdroger.

De wisseldag voor Villa Cordial is op zondag (aankomst vanaf 15.00 uur). U moet de bungalow op de vertrekdag voor 10.00 uur weer verlaten.

Informatie voor gehandicapten:
Geen drempels – Ouderslaapkamer met verhoogd bed – Verhoogd toilet – Douchetoiletrolstoel (merk Huka) – evt. tillift (het gebruik is voor eigen risico en u moet om veiligheidsredenen uw eigen tilzak meenemen) – Een verrijdbare hoog-laagbed en een extra 1-persoons bed op rolstoelhoogte.

wi-fi_zone_logo

Villa Cordial beschikt over een eigen internetverbinding met WiFi.