Testpagina

 Villa Cordial is te koop! Deze prachtige bungalow die voor zowel voor permanente bewoning als recreatief kan worden gebruikt en is volledig aangepast voor mensen met een handicap is nu te koop. Klik hier voor meer informatie!

 

Welkom op de website van Villa 
Cordial. Onze vakantiebungalow Villa Cordial staat in de Perigord Vert, de Noord-Dordogne, in Frankrijk naast de oprijlaan van Chateau Le Verdoyer (www.verdoyer.fr). Bij Villa Cordial hoort een grote tuin met veel gazon en 4 terrassen. Onze gasten kunnen gebruik maken van alle faciliteiten van het chateau.

Chateau-Verdoyer-01 gecomprimeerdLe Verdoyer, Dordogne, Frankrijk
In het plaatsje Champs Romain in het noordelijke deel van de Dordogne (de Périgord Vert) ligt Le Verdoyer met het fraaie landgoed Château Le Verdoyer. Naast het château, net buiten het landgoed, staan enkele luxe bungalows die door de Nederlandse eigenaren comfortabel zijn ingericht.
Meer…

Veranda Villa CordialVilla Cordial
Villa Cordial is een 6-persoons luxe bungalow (155 m2), die is voorzien van alle comfort. Villa Cordial is een kindvriendelijke bungalow. Er zijn standaard kinderbedjes en kinderstoelen beschikbaar. In de ruime tuin staan een speelhuisje en een zandbak. Het Nederlands animatieteam organiseert in het hoogseizoen dagelijks veel kinderactiviteiten, zoals de ‘Kids Club’ van Chateau Le Verdoyer. Eén groot feest dus. Villa Cordial is aangepast voor gehandicapten en bij de bouw is rekening gehouden met specifieke aanpassingen. Bovendien zijn enkele voorzieningen beschikbaar, zoals een douchetoiletrolstoel, een hooglaagbed en een tillift.
Meer…

Het actuele weer in Le VerdoyerKopie van 0019

>> Meer weer in Champs-Romain
Weeronline